Известие

Collapse
No announcement yet.

Кочината не пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кочината не пали

Помощ, слизам доло опитвам се да я отключа не благоволява, отварям я ръчно с ключа натискам за всеки случай на дистанционното да е отключена премигват си светлините
    всичко нормално вартя ключа не пали само светва таблото и всичко останало свързано с тока работи. Не се опитва да върти на празно като с включен имобилайзер 1.4 ТС е мотора ако има някъкво значение
    145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

виш си бо6оните или под шофиорската седалка има един ботон натисниго и пробваи.като звартиш имали консумациа на лампите ,смисал премигват ли като вартиш?

Comment

светват си както нормално фарове всичко работи

Comment

имобилаизер

според мен е имобилаизера на клу4а за това не пали и при мен беше същия случаи не разпознава клу4а аз улекнах тогаз със 50лв

Comment

Първоначално публикувано от icsko Покажи съобщение
          според мен е имобилаизера на клу4а за това не пали и при мен беше същия случаи не разпознава клу4а аз улекнах тогаз със 50лв
          При теб изгасваше ли индикатора code на таблото, защото при мен си изгасва нормално или няма значение от него

Comment

като даваш на котакт върти ли стартера? Ако не, светлините на таблото умират ли ? (признак на умрял акумулатор). Ако въобще не върти стартера а всичко си има като ток, значи си за стартер, трябва се види защо не върти.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
            AR 155 2.0 16v SUPER
            Toyota Corolla 2014 S Premium
            Moskvich 2140

Comment

Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщение
              като даваш на котакт върти ли стартера? Ако не, светлините на таблото умират ли ? (признак на умрял акумулатор). Ако въобще не върти стартера а всичко си има като ток, значи си за стартер, трябва се види защо не върти.
              Не умират работят си нормално въобще не върти стартера вартя ключа и абсолютно нищо не става

Comment

явно при теб е друг проблема при мен въртеше и не палеше може да тие заминал стартера или четките незнам колега

Comment

ако не изчезва индикацията за кода най вероятно е от него штото мойта ключалка е разбита и съм пробвал с друг ключ и си върти окей ама не пали

Comment

Добре обаче не установих, защо не искаше да се отключи с дистанционното????

Comment

Централното оригиналното ли е или е слагано друго ?

Comment

Слагано е друго, утре ще гадая каде е алармата и какво и има и на нея,

Comment

Доста често алармите, които ги слагат допълнително ги връзват със запалването така, че ако не отключиш колата от дистанционното на алармата примерно, не пали. Щом имаш някакви проблеми с алармата най-вероятно и от там ти идва проблема със паленето.
                          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

кола

А стартера върти ли
                            може да не пали ама поне трябва стартера да върти
                            не вярвам някой да е сложил се прекъсва от алармата или централното .
                            РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА!

Comment

Всичко е умряло не върти

Comment

Working...
                              X